Λειτουργούμε σε δύο διαφορετικά κτίρια το ένα πολύ κοντά στο άλλο.
Στην Ηλιουπόλεως 5, βρίσκεται η ‘παλιά σχολή’ όπου λειτουργεί και η γραμματεία της σχολής και στην Ευάνθους 16 η ‘νέα σχολή’. Και τα δύο κτίρια είναι ανακαινισμένα και προσαρμοσμένα για τις ανάγκες της σχολής χορού.
Στην Ηλιουπόλεως η αίθουσα είναι 9m x 9m εξοπλισμένη με ειδικό ξύλινο πάτωμα, κατάλληλο να απορροφά τους κραδασμούς του σώματος, μπάρες, καθρέφτες, στερεοφωνικό σύστημα, τηλεόραση και βίντεο για τις ανάγκες των μαθημάτων μας.

Στην Ευάνθους η αίθουσα είναι 13m x 7.5m εξοπλισμένη με ειδικό ξύλινο πάτωμα καλυμμένο με Harlequin cascade floor ειδικό για κλασικό και σύγχρονο χορό, καθρέφτες, μπάρες, δύο πιάνα, στερεοφωνικό σύστημα, τηλεόραση και dvd για τις ανάγκες των μαθημάτων, προτζέκτορα και οθόνη προτζέκτορα για τις προβολές χορευτικών παραστάσεων.

Οι εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούνται συχνά από ανεξάρτητες ομάδες σύγχρονου χορού για τις πρόβες των έργων τους. Στο στούντιο της Ευάνθους φιλοξενείται το Dance Lab Nicosia το οποίο προσφέρει πρωινά μαθήματα κλασικού και σύγχρονου χορού για επαγγελματίες χορευτές. Στην Ευάνθους λειτουργεί από φέτος και χορευτική δανειστική βιβλιοθήκη για παιδιά άνω των 12 χρόνων.
Ο χώρος αναμονής και στις δύο σχολές δεν πρέπει να είναι χώρος μακράς παραμονής των γονέων, πλην βεβαίως των περιπτώσεων εκείνων που υποχρεούνται να περιμένουν τα παιδιά τους. Αυτονόητο είναι πως η παρουσία των γονέων πρέπει να είναι ήσυχη, διακριτική και ανεπαίσθητη.

Κατά μείζονα λόγο πλήρως απαγορεύεται η παρουσία των γονιών στα αποδυτήρια των παιδιών .
Στην Ηλιουπόλεως μπορείτε να προμηθευτείτε τα είδη χορού για τα παιδιά .