29/6/2024
Τhe colors we love – Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας 7.00μμ
εισιτήρια ticketmaster.cy

Kάθε δεύτερη χρονιά η παράσταση μας γίνεται στο δικό μας θέατρο Egomio Black Box Theatre. To 2023 η παράσταση μας είχε τίτλο Dance, Dream,Love!!
Κάποιες φωτογραφίες της παράστασης μας από τα τμήματα με μεγάλα παιδιά της σχολής από 10 χρόνων και άνω.

Απρίλιος 2022 – Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου 
Dancers on the line – με την συμμετοχή όλων των τμημάτων παιδιών και ενηλίκων 

Ένα μικρό δείγμα της παράστασης μας  πατήστε τον σύνδεσμο https://youtu.be/xDCUCyov9aY

Just Dance-κατά την διάρκεια της χρονιάς 2020/2021 ανάμεσα σε lockdowns και διαδικτυακά αλλά και ζωντανά μαθήματα καταφέραμε να έχουμε ένα διαφορετικό δημιουργικό στόχο με τα παιδιά της σχολής. Τον Ιούνιο γυρίσαμε αυτή την ξεχωριστή ταινία χορού. Απολαύστε την πατώντας τα κόκκινα γράμματα.
Just Dance

Η παράσταση μας γίνεται με την συμμετοχή του συνόλου των παιδιών της σχολής. Αποτελεί έμπρακτη μύηση των μαθητών στην ουσία του χορού ως προσωπική και κοινωνική έκφραση, στον λόγο και ρόλο ύπαρξής του. Ο χορός είναι παραστατική τέχνη, η εμπειρία της παράστασης και όσα αυτή συμπυκνώνει (προετοιμασία, ανάμεικτα συναισθήματα αγωνίας και προσμονής, χαρά και δικαίωση, επιδοκιμασία μετά το τέλος) είναι η μοναδική άξια αμοιβή για την σκληρή δουλειά των παιδιών καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Η ολοκλήρωση της αγάπης για τον χορό, η κατάκτηση εκείνου του μαγικού είδους αγάπης που εντάσσεται στους βαθύτερους κωδικούς της ψυχής και διαρκεί μιά ζωή, περνάει μέσα από την εμπειρία της διαδικασίας της παράστασης κατά την διάρκεια των χρόνων μάθησης. Δεν αντικαθίσταται από οτιδήποτε άλλο. Μέσα από τις ανά δύο χρόνια παραστάσεις που προετοιμάζονται με αμιγώς επαγγελματικά κριτήρια προσαρμοσμένα πάντοτε στις ανάγκες και αντοχές των παιδιών, τα παιδιά μαθαίνουν να εκτίθενται γεμάτα αυτοπεποίθηση, να εκφράζουν μέσα από το σώμα τους το νου και την ψυχή τους, εντέλει να κατανοούν και διεκδικούν όσα συνιστούν την ελευθερία τους και την δυνατότητα εξέλιξής τους σε αυτόνομους, δημιουργικούς ανθρώπους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις επισκεφθήτε την σελίδα μας στο Facebook

facebook-icon