Αφιξη στη σχολη, προετοιμασια για την διδασκαλια

Από τον Ιούνιο 2020 τηρούνται μέτρα υγειονομικής ασφάλειας σε όλους τους χώρους του Εγκωμίου. Είσοδος επιτρέπεται μόνο στις μαθήτριες και μαθητές μας , παιδιά η ενήλικες. Οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους στην είσοδο του Εγκωμίου. Ο εκθεσιακός χώρος του Εγκωμίου έχει μετατραπεί σε ένα ευρύχωρο χώρο αποδυτηρίων αφού τα αποδυτήρια μας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Τα παιδιά πρέπει να φτάνουν 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος τους και να αποχωρούν ακριβώς την ώρα τέλους του μαθήματος. 

Θα πρέπει να έρχονται ντυμένα και να φορούν τα παπουτσάκια χορού στο Εγκώμιο. Η χρήση των παπουτσιών χορού εκτός Εγκωμίου απαγορεύεται. Τα παιδιά πρέπει να  φέρνουν μαζί τους το δικό τους παγούρι με νερό και μια μικρή πετσετούλα προσώπου. Γίνεται θερμομέτρηση κατά την είσοδο τους και απολυμαίνουν τα χέρια πριν και μετά από κάθε μάθημα. 

Η μεγαλύτερη δυνατή απόδοση των παιδιών προϋποθέτει προετοιμασία χωρίς πίεση χρόνου για την διδασκαλία που θα ακολουθήσει.Το κάθε παιδί, επίσης,  χρειάζεται τον χρόνο του για να να κτίσει τις σχέσεις του με τα άλλα παιδιά, ερχόμενο σε επαφή μαζί τους στον χώρο των προσωρινών μας αποδυτηρίων. Συνεπώς, η άφιξη στην σχολή χορού πρέπει να γίνεται πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του μαθήματος.Η άφιξη παιδιών μετά την έναρξη του μαθήματος δημιουργεί αναστάτωση και πρόβλημα στην ροή του μαθήματος μας ειδικά αυτό το διάστημα που απαιτείται μια προετοιμασία πριν εισέλθουν στις αίθουσες διδασκαλίας. Η παραμονή γονέων στον χώρο της σχολής κατά την διάρκεια της διδασκαλίας δεν επιτρέπεται.